Rigtig godt nytår!
Året er godt i gang, januar er fuld af klienter, og der har været afholdt kurser for hold af ernæringsterapeuter med bl.a. fordybelse i cellen. Hvordan cellerne i vores krop har det og fungerer er betinget af, om kosten giver de rette byggesten, men nok så meget om den suppe, cellerne ligger i – cellens eksterne miljø. Balancen mellem antioxidanter og frie radikaler, syrebasebalancen og hvilke metal-…ioner, der er dominerende, er afgørende for, hvor godt vi har det.
Men af særlig betydning i denne tidsalder er begrebet inflammation.
Og 2016 blev året, hvor inflammation og antiinflammatorisk kost blev noget, som andre end ernæringsterapeuter talte om. Takket være udbredelse af populære kogebøger og mediedækning blev langt flere opmærksomme på, at koblingen mellem inflammation, smerter, psykiske lidelser, overvægt og metabolske ubalancer kan adresseres ved kost- og livsstilsændringer. For os, der har undervist i det i årevis, kan det synes indlysende, men der er til stadighed et stort behov for formidling langt ud og på mange måder. Vi ser derfor frem til året i år, som vil bringe TV-programmer med bl.a. Chris McDonald og Umahro Cadogan, som kan nå den brede befolkning.
For dig, der får lyst til selv at få den faglige baggrund helt i dybden, står CET stadig klar med markedets bedste uddannelse – så kan du måske blive en af de næste formidlere og brobyggere.
Like CET-siden på facebook.