Fra CET’s ernæringsterapeut Tine Grandjean:
For meget gløgg i december? Så prøv denne variant med grøn te og æblejuice, Gløgg uden vin:
3.5 dl. grøn te
1 stjerneanis…
1 kanelstang
1 stk lakridsrod
2 nelliker
1 kardemommeskal
1 skive ingefær
Evt. en anelse lakridspulver
1 dl. æblejuice
Fyld:
Rosiner/tranebær
Mandelsplitter
Kog vand op med alle krydderierne. Sluk for varmen og lad det køle nogle minutter. Imens luner du juicen. Tilsæt grøn te i filter eller tepose. (Tine bruger Perchs grønne teer) lad det trække i 7 min. Hæld juice og grøn te med krydderier i høje glas. Tilsæt rosiner og mandler. Det er en dejlig varmende drik som hygger i juletiden.
Bliv ven med CET og læs mere på facebook.