STÆRKE KNOGLER – mad som genvej!
“Knogleskørhed er ikke en kalkmangelsygdom – og kosttilskud med calcium og D-vitamin er langt fra tilstrækkeligt til at forebygge knoglebrud.”
I sin nyeste bog “Stærke Knogler – mad som genvej ” giver ernæringsterapeut Mia Damhus en mere nuanceret viden om knogler.
Hent billede af Mia Damhus her
Hent forsidebillede af bogen “Stærke knogler” her
Hent pressemeddelelse her
Om forfatteren:
Mia Damhus (f. 1961) er cand.pharm., ernæringsterapeut og IFMCP (Institute for Functional Medicine Clinical Practitioner). Mia er en af Danmarks førende kapaciteter indenfor Functional Medicine og er partner i Center for Ernæring og Terapi. Hun har gennem mere end 23 år undervist, skrevet og vejledt om kost- og livsstilsændringer som en vej til at behandle kroniske sygdomme. Mia har siden 1997 med kompagnon Karen Kaae undervist kommende ernæringsterapeuter med basis i funktionel medicin. Hun er desuden forfatter til bøgerne “Hovedpine”, “Problemer med maven” og “Harmoniske Hormoner”.
Læs mere: www.miadamhus.dk og www.cetcenter.dk.