Beskrivelse
Stærke knogler – meget mere end kalk
Når dine knogler bliver skøre, er det sjældent klaret med tilskud af calcium og D-vitamin. Og hvis du bare vil forebygge knogleskørhed, er det endda diskutabelt, om de almindeligste kosttilskud er en god idé.
”Stærke knogler” giver dig en mere nuanceret viden om opbygning og nedbrydning af knogler. Sådan får du handlemuligheder, både forebyggende og hvis skaden er sket.
Læs og find: • Konkrete råd afsnit for afsnit • Hjælp til at vælge: mælk, gluten, soja eller ej? • Opskrifter til knoglestyrkende mad • Gode råd om livsstil i øvrigt.
Andre boller på suppen
“Andre boller på suppen” er en fagbog, men den er i ligeså høj grad en invitation til debat om offensiv kostintervention i behandlingen af kronisk sygdom. Bogen er skrevet til sundhedsfaggrupper som læger, sygeplejersker, farmaceuter, psykologer, tandlæger, diætister…og alle andre med interesse for sammenhænge og helhedsblik på kroniske lidelser.
Læs denne bog hvis du:
gentagne gange har hørt, at det ikke hjælper at lave sin kost om, når man først er blevet syg – at der ikke er evidens for det.
faktisk ikke tror på, at folk kan foretage de nødvendige ændringer.
ikke ved, hvilke af mange gode råd, der er vigtigst eller mest rigtige.
er bange for fanatisme og kostråd, der smager af pønitense og religion.
MEN du skal alligevel vide mere, hvis det fagligt i orden”.
Og måske er du også meningsdanner inden for professionel sygdomsbehandling, i hvilket tilfælde du nærmest er nødt til at læse bogen for at deltage i debatten.